Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Elith - Θέρμανση για μια ζωή.


Η Elith είναι η πρωτοπόρος εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα εδώ και 14 χρόνια. Η αναπτυσσόμενη πορεία της στηρίζεται στην διαρκή αναγνώριση των ποιοτικών προϊόντων της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εταιρεία "  μας " συνεργάζεται με την Elith προσφέροντας στους πελάτες της τα μοναδικά συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου, έχοντας την τεχνογνωσία και την απαιτουμένη εμπειρία, μπορεί και σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις θέρμανσης για μια ζωή.

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται γιατί τους προσφέρουμε ζεστασιά, θαλπωρή και οικονομία.
Ξενοιάστε από τα υπερβολικά έξοδα θέρμανσης,
κάντε οικονομία και ξεχάστε τα επιπλέον έξοδα των συντηρήσεων και των ανταλλακτικών που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας.

Η δεκαετή εργοστασιακή εγγύηση που σας παρέχει η Elith, είναι η έμπρακτη απάντηση στις Κασσάνδρες του ανταγωνισμού.

Τα φυσικά πετρώματα με τις μοναδικές ιδιότητες και την ιδιαίτερη ομορφιά τους χρησιμοποιούνται από την Elith και αποτελούν, το κύριο κατασκευαστικό υλικό των σωμάτων υπέρυθρης θέρμανσης.

Στόχος μας, να διευρύνουμε την άψογη συνεργασία μας με μια Ελληνική εταιρεία θέρμανσης, που παράγει εξολοκλήρου στον τόπο μας τα μοναδικά σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου,  θέλοντας και εμείς να πάρουμε μέρος στην εγχώρια ανάπτυξη και διάδοσης των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης.

Υποχρέωσή μας, να παρέχουμε στους πελάτες μας, οικονομικές, σωστές και ποιοτικές λύσεις θέρμανσης, χρησιμοποιώντας προϊόντα θέρμανσης υψηλής απόδοσης που αντέχουν στο χρόνο.

Το χαμηλό κόστος αγοράς σε συνδυασμό με το μεγάλο χρόνο ζωής, το μηδενικό κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών, καθιστά την αγορά των προϊόντων Elith επένδυση για μια ζωή!!!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου